Panduan Geran Perniagaan Bumiputra

Rahsia Kemenangan Didedahkan Oleh Pemenang & Panel Penilai Teraju SUPERB…

Ini Ialah Satu-satunya Panduan Yang Tunjukkan Strategi Lengkap & Mudah Untuk Menangi Geran Teraju RM500k Pada Tahun Ini

Ini Ialah Shortcut Untuk Menangi Geran Teraju Superb Untuk Bisnes Startup Anda


Apa Anda Akan Belajar Dalam Panduan Ni?

Ilmu dalam panduan ini ialah segala pengalaman saya sebagai peserta & juri penilai SUPERB. Ini ialah pendedahan yang penting untuk anda belajar.


Perjalanan Penuh Program Teraju SUPERB

Bagi orang yang pertama kali menyertai program, ini ialah ebook untuk anda ketahui segala proses dan sesi yang bakal dilalui nanti. Saya tunjukkan semua sesi daripada sesi saringan sehingga sesi final.

Bagi yang pernah menyertai program ini tetapi tidak melepasi saringan atau tidak sampai ke peringkat final, ebook ini akan beritahu anda kenapa anda tidak berjaya pergi ke peringkat tersebut.

Semuanya saya dedahkan di dalam ebook ni. Anda boleh buat persediaan yang rapi mengikut setiap peringkat yang diberitahu dalam ebook ni.


Struktur Pitch Deck Yang Boleh Menang Geran

Semua peserta program SUPERB wajib menyediakan pitch deck, namun hanya 15% peserta yang berjaya menyediakan pitch deck dengan struktur yang betul. Dan semua pemenang ialah dari kelompok tersebut.

Dalam ebook ini, saya akan tunjukkan step by step menghasilkan pitch deck yang awesome dan mempunyai peluang cerah untuk menang geran Rm500,000.

Bukan tu je, saya siap tunjukkan sekali 2 pitch deck yang saya gunakan untuk menang geran. Anda boleh tiru dan adjust semula untuk bisnes anda.


8 Tips Persediaan Sesi Pitching Untuk Buat Panel Teruja Dengan Bisnes Anda

Peserta yang menyertai Teraju Superb gagal semasa pitching. Sepanjang program berlangsung, anda perlu melakukan 5 kali pitching dari sesi saringan sehingga final.

Kegagalan untuk menarik minat panel akan membuatkan anda gagal untuk memenangi geran. Malah mungkin panel langsung tidak menunjukkan minat kepada bisnes anda untuk tahun seterusnya.

Jadi dalam ebook ni saya berikan 8 tips rahsia untuk anda membuat persediaan bahagian pitching yang boleh buat panel teruja dengan bisnes anda. Walaupun anda gagal memenangi geran, tetapi panel anda sentiasa teringatkan idea bisnes & sesi pitching anda. 


4 Model Bisnes Tak Layak Menang

Secara jujur, peserta program SUPERB banyak buang masa dan tenaga disebabkan mereka tidak buat kajian mengenai kelayakan bisnes mereka untuk memenangi geran.

Panel penilai terdiri daripada agensi kerajaan yang berperanan untuk mengawal dan mengetuai industri masing-masing. Jadi mereka akan pilih bisnes yang mempunyai potensi untuk dikembangkan dalam masa 5-10 tahun akan datang.

Jika anda nak elakkan daripada buang masa & usaha seperti peserta lain, ebook ini akan bantu anda untuk kenalpasti sama ada idea bisnes anda menepati piawaian model bisnes yang disediakan oleh panel penilai.

Jika idea anda tergolong dalam 4 model bisnes ini, maka jangan sertai SUPERB! Buat idea baru dan sertai semula tahun seterusnya atau gubah idea anda supaya menepati kelayakan.


Apa Kata Pembaca Ebook Ini?

Saya sudah berikan ebook ini kepada panel penilai Teraju SUPERB dan beberapa peserta yang pernah menyertainya. Lihat apa mereka katakan tentang panduan ini.

Ebook ini dah macam resepi cara nak menang geran SUPERB. Hairul menulis dari sudut seorang peserta, pemenang dan juri penilai program SUPERB.

Azhan Mohd, Waterbay Sdn Bhd


Sebanyak 14 siri saya terlibat dalam mengendalikan program SUPERB. Apa yang pemohon geran perniagaan SUPERB perlu tahu ada di dalam ebook ini 100%

Dzarul Farhan, Penyelaras Program SUPERB, TERAJU

Sesiapa yang mengenali Hairul, mereka akan tahu hasil kerjanya terutama di dalam penyediaan Pitch Deck yang power. Ebook ini panduan A-Z yang lengkap untuk penyediaan Pitch Deck level master.

Shawn Zain, Inbozs Technologies Sdn Bhd


Berapa Harga Panduan Ni?

Ilmu yang mahal, harganya juga setimpal.

Sejak dari tahun 2016, ramai usahawan yang memiliki bisnes dan idea startup berjumpa dengan saya untuk mendapatkan bantuan daripada saya. Saya bantu mereka review idea dan buatkan pitch deck (ya, saya ada buka servis untuk hasilkan pitch deck yang powerful). 

MAAF, Saya tak dapat nak dedahkan identiti mereka kerana tidak mendapat persetujuan dari mereka. Namun kebanyakannya sudah mencapai level Unicorn dalam bisnes masing-masing.

Ilmu yang saya kongsikan kepada mereka, saya sudah masukkan dalam panduan ni. Jadi apa yang mereka buat untuk menang SUPERB dan pelbagai geran lain ada di dalam panduan ini. 

Jika anda nak berjumpa saya, anda perlu bayar Rm250 satu jam untuk sesi konsultasi & audit bisnes bagi persediaan SUPERB. Tetapi hari ini, anda tak perlu buang masa datang jauh-jauh jumpa saya. Anda hanya perlu baca panduan ni sahaja. 

Hari ini, anda hanya perlu keluarkan kos sebanyak

RM500

RM400

RM300

RM280

RM250 sahaja.

ANDA JUGA AKAN MENERIMA 3 BONUS BERIKUT:  

PITCH DECK PEMENANG SUPERB  

Anda boleh tiru sebiji-sebiji pitch deck pemenang SUPERB ni, ubah mengikut kesesuaian data bisnes & produk anda sahaja.   

17 TEMPLATE PITCH DECK  

Saya berikan 17 template pitch deck tambahan dalam bentuk powerpoint. Anda boleh edit ikut kesesuaian produk anda. 

  GROUP SUPPORT TELEGRAM    

Anda boleh bertanya soalan dan minta tips daripada saya. Apa sahaja soalan berkenaan SUPERB, saya akan cuba jawab mengikut pengalaman saya sebagai pemenang & juri penilai SUPERB.   

Bertindak sekarang sebelum terlambat.

Chat with seller